Partner/ Vriend worden

Profileer je bij het publiek en benut commerciële mogelijkheden als partner van de Wereldhavendagen. De Wereldhavendagen biedt een unieke gelegenheid om als bedrijf je merk aan een breed publiek en stakeholders te presenteren.

Vriend van de Wereldhavendagen

Wil jij samen met ons dit unieke evenement verder uitbouwen? Word vriend van de Wereldhavendagen en profileer je bedrijf volop bij het publiek van de Wereldhavendagen. Wil je Vriend van de Wereldhavendagen worden? Neem contact op met Froukje Fikkersf.fikkers@wereldhavendagen.nl of 06 – 1147 8314.

Meer informatie over de andere deelnamemogelijkheden vind je hier

Sponsormogelijkheden

De Wereldhavendagen biedt een unieke gelegenheid om als bedrijf je merk aan een breed publiek en stakeholders te presenteren. Bedrijven die ons in natura willen ondersteunen zijn zeer welkom. Voorbeelden van materialen die we veel gebruiken zijn: containers, pontons, kranen en sleepboten. Voor sponsoren bieden we aantrekkelijke tegenprestaties.

Wil je jouw bedrijf extra onder de aandacht brengen bij het publiek? Of wil je gebruik maken van de aanwezige platformen om bijvoorbeeld te adverteren? De Wereldhavendagen heeft hiervoor diverse mogelijkheden!

Unieke zichtbaarheid

Sponsoren en partners stellen ons ook in staat om de zichtbaarheid van het evenement verder te vergroten. De haven en stad zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat willen we laten zien. Vanaf Centraal Station tot aan de Erasmusbrug ademt de stad de maritieme sfeer van het evenement. Door middel van kunstwerken in het station, vlaggen, banieren en levensgrote ankers en containers op diverse plaatsen in de stad leeft het evenement bij de bezoekers.  
 
Wil je meer weten? Neem contact op met Froukje Fikkers om partner te worden. 
f.fikkers@wereldhavendagen.nl of 06 – 1147 8314 

Ja, ik wil partner/vriend worden!
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.