Studenten halen €2.500 voor Stichting ACE Shin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Normaal gaat jaarlijks een delegatie van 5 dierenarts-docenten en 15 studenten Paraveterinair naar het rescuecenter van Stichting ACE (Animal Care Espana) in Mijas. Zij helpen met een neutralisatieproject het zwerfdierenprobleem te verminderen. Helaas konden ze afgelopen jaar niet naar Spanje afreizen.

De groep studenten heeft de afgelopen twee jaar diverse inzamelingsacties georganiseerd, zoals het verkopen van broodjes hamburger en een crowdfundingsactie via Social Media. Met deze acties hebben de paraveterinairs in opleiding in totaal €2.000 opgehaald om de zwerfdierenopvang te ondersteunen. Deze financiële hulp komt als geroepen omdat de opvang van St. ACE door de hevige regenval in de wintermaanden te kampen heeft gehad met overstromingen. Fabiënne en Veerle nemen namens de stichting de cheque van de studenten in ontvangst. Het opgehaalde bedrag wordt gebruikt om de medische zorg aan de dieren te betalen en de verloren voervoorraad weer aan te vullen.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.