Ontdek
de haven
3, 4 & 5 september 2021

Wereld
haven
dagen

Tijdens de Wereldhavendagen op 3, 4 & 5 september 2021, presenteren we de Rotterdamse haven aan het publiek en zijn er diverse mogelijkheden om de haven te ontdekken. Er is een divers online en aangepast fysiek programma, dat past bij de dan mogelijk nog geldende maatregelen voor grote publieksevenementen. Op verschillende locaties in de stad en haven kun je de Wereldhavendagen beleven.

programma

Het programma van de Wereldhavendagen bestaat in 2021 uit verschillende kleinschalige fysieke onderdelen, waarbij de veiligheid voor bezoekers voorop staat. We organiseren diverse excursies en tours die het havengebied in gaan. De kaartverkoop voor excursies start op 20 augustus. Ook een digitaal programma is onderdeel van deze 44e editie. Vanwege de maatregelen zal het programma op de kades, demonstraties op het water en de avondshow met vuurwerk dit jaar niet plaatsvinden.

presenteer je bedrijf

Samen met onze trouwe sponsoren, deelnemers, vrienden en partners van de Wereldhavendagen laten we de bezoekers beleven wat de Rotterdamse haven te bieden heeft.

Stap ook aan boord! Doe met je bedrijf mee met het excursieprogramma. Geef bezoekers een kijkje achter de schermen van de moderne wereldhaven en vertel over de werkzaamheden van je (haven)bedrijf.

[insta-gallery id="0"]
WERELDHAVENDAGEN
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.