Deelnemen

De Wereldhavendagen is een jaarlijks terugkerend maritiem evenement in de haven en het centrum van Rotterdam. Stap ook aan boord!

Deelnamemogelijkheden

De Wereldhavendagen is een jaarlijks terugkerend maritiem evenement in de haven en het centrum van Rotterdam. De organisatie van het evenement ligt in handen van Stichting Wereldhavendagen, die dit samen met trouwe sponsoren en partners tot een uniek, leuk én informatief evenement maakt. Stap ook aan boord!

Samen met partners en sponsoren maken we het inhoudelijke programma van de Wereldhavendagen. Drie dagen lang presenteren bedrijven zich aan het publiek en is er volop beweging op het water. Er zijn spectaculaire shows en demonstraties op de kade en het water, er kunnen schepen bezichtigd worden en er gaan interessante excursies de haven in.

Ja, ik wil deelnemen en/of meer informatie
Presenteer je bedrijf op en aan de kade

PRESENTEER JE BEDRIJF OP EN AAN DE KADE 
Op verschillende kades in het centrum van Rotterdam presenteert jouw (haven)bedrijf zich drie dagen op een unieke manier. Als partner ben je onderdeel van het programma en maak je het publiek enthousiast voor de Rotterdamse haven. Het inhoudelijke verhaal kan ondersteund worden met bijvoorbeeld een schip aan de kade of aanvullend materieel op de kade
. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem contact op met Froukje Fikkers: f.fikkers@wereldhavendagen.nl of 06 – 1147 8314.

Stel de bedrijfspoorten open

STEL DE BEDRIJFSPOORTEN OPEN
Samen met de partners in de haven worden excursiebezoeken naar (haven) bedrijven mogelijk gemaakt. Bezoekers kunnen een kijkje achter de schermen krijgen van de moderne wereldhaven. Het biedt jouw (haven) bedrijf de mogelijkheid om meer bekendheid bij het publiek te genereren en het bedrijf als potentiële werkgever te profileren. De bedrijfsbezoeken zijn al jaren een populair onderdeel van het programma van de Wereldhavendagen. 

Het is ook mogelijk om een speciaal jongerenprogramma te organiseren zodat deze doelgroep kennis kan maken met wat er zich in de haven afspeelt. Daarnaast zijn er exclusieve rondleidingen bij iconen in de stad en bijzondere gebieden met een (historische) link naar de haven, vaartochten en wandelingen. Een enorme diversiteit in aanbod voor een breed publiek.  Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem contact op met Rosalie de Paeper.depaepe@wereldhavendagen.nl of 06  15315617.

Shows en demonstraties op het water

SHOWS EN DEMONSTRATIES OP HET WATER
De dagelijkse werkzaamheden die normaliter alleen in het havengebied en op zee plaatsvinden, worden op spectaculaire wijze in het centrum van Rotterdam getoond. Alleen in het weekend van de Wereldhavendagen is dit voor het publiek van zo dichtbij te bekijken.

De nautische shows op het water worden tijdens de Wereldhavendagen prominent belicht in de media en bieden daarom uitstekende mogelijkheden aan deelnemende (haven)bedrijven om activiteiten en speciale vaartuigen extra onder de aandacht van het publiek te brengen. Organisaties en bedrijven die hun activiteiten op het water willen demonstreren zijn van harte welkom. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem contact op met Rosalie de Paepe: r.depaepe@wereldhavendagen.nl  of 06 – 15315617.

Aandacht voor jongeren

AANDACHT VOOR JONGEREN
Het mag geen verrassing heten dat er in de grootste haven van Europa ook veel mensen aan het werk zijn. Werkgelegenheid (direct en indirect) in het havengebied: 385.000 arbeidsplaatsen. En de komende tien jaar komen er nog veel banen bij. De haven van Rotterdam is dan ook een fantastische plek om te werken en biedt een goed toekomstperspectief voor jongeren. Er zijn volop kansen!

Tijdens de Wereldhavendagen zijn er volop mogelijkheden om samen met de partners uit de haven en het onderwijs over diverse vraagstukken te buigen. Dit kan bijvoorbeeld met inhoudelijke workshops en seminars, een intieme arbeidsmarkt of netwerkborrel. Programma’s specifiek voor mbo-, hbo- en wo-studenten en tevens young professionals. Wil je meer informatie specifiek voor deze doelgroep of heb je vragen? Neem contact op met Erik Schilderman: er.schilderman@wereldhavendagen.nl of 06 – 1375 1482.

Hospitality

HOSPITALITY
De Wereldhavendagen is voor bedrijven de perfecte plek om gasten te ontvangen of zijn het moment om met bijvoorbeeld klanten of collega’s op pad te gaan en samen een bijzondere dag te beleven. Vanuit diverse unieke locaties en met de exclusieve gastvrijheid, maak je alle actie van de haven van heel dichtbij mee. Een betere manier om van de Wereldhavendagen te genieten is er niet! Heb je interesse in de hospitality mogelijkheden? Neem contact op met Froukje Fikkersf.fikkers@wereldhavendagen.nl of 06 – 1147 8314 

Voorbeelden van de hospitality mogelijkheden
– Neem je relaties mee op een beleving naar één van de bedrijven in de grootste haven van Europa voor een exclusieve kijk achter de schermen. Een unieke manier om je relaties/personeel kennis te laten maken met deze bijzondere bedrijfstak.

– Vaar door haven! Vanaf het water voel je je onderdeel van de Wereldhavendagen. Vaar langs het evenementengebied en heb vrij zicht op alle nautische demonstraties en de bijzondere vloot aan de kade en op het water. Of wat te denken van een verrassende vaartocht op de Maasvlakte? Op jullie eigen charterschip is de catering goed verzorgd en vertelt de gids over hetgeen te bewonderen is. 

– Beleef de shows en demonstraties op het water van dichtbij door aan boord te stappen van een eigen schip of ‘front row’ in één van de locaties aan de kade. Terwijl de keukenbrigade zich inspant om de lekkerste gerechten te bereiden, zorgen de shows en unieke locatie voor een beleving die men zich nog lang zal herinneren.   

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.