P&O Ferries

P&O Ferries bestaat uit een vloot van 17 schepen en bedient een netwerk van toeristen en vrachtverkeer vanuit België, Frankrijk, Ierland, Spanje, Nederland naar Groot-Brittannië en weer terug.

P&O Ferries Nederland is gevestigd in Europoort. Alle routes van P&O Ferries brengen je vanuit de belangrijkste Europese havens naar Groot-Brittannië. Je reist als voetpassagier, met je fiets, met je auto, caravan, motor of vrachtwagen. Een overtocht met P&O Ferries is het relaxte begin van elke trip! Zowel privé als zakelijk.

Aan boord van onze schepen vind je fantastische restaurants om uit te kiezen, entertainment om van te genieten en veel ruimte om te ontspannen en tot rust te komen. Kortom er is keuze genoeg om te beslissen hoe je je tijd aan boord doorbrengt.

Op onze overnachtingsroutes -van bijvoorbeeld Europoort naar Hull- word je ook getrakteerd op een comfortabele hut. De hutten bevatten alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust, zodat je fris op je bestemming aankomt.

Bezig met het plannen van je volgende vakantie? Ontdek dan waar onze routes je naartoe kunnen brengen en kijk op de website van P&O Ferries op www.poferries.nl

We verwelkomen je graag op een van onze schepen!

Tot snel! Crew P&O Ferries

Bezoek website
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.