PortPeople is hét uitzendbureau met hart voor de haven, transport en logistiek. Onze 2 teams, die werkzaam zijn vanuit onze vestigingen in Botlek-Rotterdam en Hellevoetsluis, bestaan uit enthousiaste en gedreven mensen die gespecialiseerd zijn in het werven, selecteren en uitzenden van talentvol en/of ervaren personeel voor een uiteenlopend aanbod van vacatures. Iedereen is bij ons welkom, ongeacht de leeftijd en ervaring.

Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in de regio’s Rotterdam, Maasvlakte en Europoort, samen met hen investeren we graag in langdurige relaties (met uitzicht op vast dienstverband) met onze medewerkers. Maar dat niet alleen: we hebben namelijk óók leuke tijdelijke-, vakantie-, en bijbanen. De juiste mensen op de juiste plek, dat is waar het om gaat en daar doen we elke dag ons best voor.

Wil jij ook deel uitmaken van de bruisende Rotterdamse haven?
Samen gaan we de zoektocht aan naar de functie en werkgever die het beste bij jou past of zorgen we voor een passende opleiding via ons opleidingscentrum PortLinq! Wist je trouwens dat we op zoek zijn naar havenvrouwen? Want niet alleen mannen, maar ook vrouwen vinden steeds meer hun weg in de haven. Check de website!

Bezoek website
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.