Wortelboer Ankers & Kettingen

De zeevaart kent zijn regels. Zonder anker mag een schip niet varen. Als er onderweg een anker wordt verspeeld, moet snel vervanging worden geregeld. Bij Wortelboer Ankers en kettingen staan de montageteams paraat en liggen de kettingen en ankers op voorraad. In Rotterdam en China.

Wortelboer ankers en kettingen is actief in diverse takken binnen de scheepvaart waarbij wij het grootst zijn in de commerciële scheepvaart. Wij zijn inmiddels al meer dan 50 jaar een betrouwbare partner binnen de scheepvaartbranche, op wie je kan rekenen voor snelle levering van alle soorten en gewichten ankers en kettingen in alle diameters.

Op ons terrein in Rotterdam van maar liefst 18.000m2 hebben wij een voorraad van meer dan 7 miljoen kilo aan ankers en kettingen liggen, klaar voor directe levering wereldwijd. Transport organiseren wij per vrachtwagen, zeevracht en in uitzonderlijke gevallen zelfs per vliegtuig. Daarnaast is Wortelboer ankers en kettingen de specialist op het gebied van (super) jachten.

Bezoek website
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.