Partner/ Vriend worden

Profileer je bij het publiek en benut commerciële mogelijkheden als partner van de Wereldhavendagen. De Wereldhavendagen biedt een unieke gelegenheid om als bedrijf je merk aan een breed publiek en stakeholders te presenteren.

Vriend van de Wereldhavendagen

Iedereen heeft vrienden nodig, zo ook de Stichting Wereldhavendagen.
Vrienden die onvoorwaardelijk helpen en steunen om samen aan het publiek te laten zien hoe belangrijk de Rotterdamse haven is. Op 3, 4 en 5 september 2021 brengen we de haven bij het publiek! Met mooie video’s, foto’s, beelden en acties is er volop aandacht voor de haven met al haar facetten. In een digitale studio maken we daarnaast op zaterdag 4 september een liveprogramma, waarbij we het publiek meenemen aan de hand van video’s, sprekers, gasten en veel meer!

Voor € 1044,- excl. btw wordt je ‘Vriend van de Wereldhavendagen’ en ondersteun je de editie 2021. Samen met onze vrienden kunnen wij nog meer bereiken!

Wat krijg je bij deelname terug?
Een platform om je te profileren en de verbinding en betrokkenheid te behouden met het publiek van de Wereldhavendagen. En ook:
– Logo vermelding bij de Vrienden van pagina op deze website met doorlink naar je eigen website;
– Vermelding op social media kanalen in overleg;
– Vermelding in een van onze nieuwsbrieven in overleg;
– Uitgebreid bedrijfsprofiel op onze website met aandacht voor jouw bedrijf.
– Alle logo’s van de vrienden op een backdrop/scherm tijdens de live uitzending in de studio

Wil je Vriend van de Wereldhavendagen worden? Neem contact op met Froukje Fikkersf.fikkers@wereldhavendagen.nl of 06 – 1147 8314.

Meer informatie over de andere deelnamemogelijkheden vind je hier

Sponsormogelijkheden

De Wereldhavendagen biedt een unieke gelegenheid om als bedrijf je merk aan een breed publiek en stakeholders te presenteren. Bedrijven die ons in natura willen ondersteunen zijn zeer welkom. Voorbeelden van materialen die we veel gebruiken zijn: containers, pontons, kranen en sleepboten. Voor sponsoren bieden we aantrekkelijke tegenprestaties.

Wil je jouw bedrijf extra onder de aandacht brengen bij het publiek? Of wil je gebruik maken van de aanwezige platformen om bijvoorbeeld te adverteren? De Wereldhavendagen heeft hiervoor diverse mogelijkheden!

Unieke zichtbaarheid

Sponsoren en partners stellen ons ook in staat om de zichtbaarheid van het evenement verder te vergroten. De haven en stad zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat willen we laten zien. Vanaf Centraal Station tot aan de Erasmusbrug ademt de stad de maritieme sfeer van het evenement. Door middel van kunstwerken in het station, vlaggen, banieren en levensgrote ankers en containers op diverse plaatsen in de stad leeft het evenement bij de bezoekers.  
 
Wil je meer weten? Neem contact op met Froukje Fikkers om partner te worden. 
f.fikkers@wereldhavendagen.nl of 06 – 1147 8314 

Ja, ik wil partner/vriend worden!
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.