Praktische informatie

Vind hier alle informatie over het evenement.
In 2021 vinden de Wereldhavendagen plaats op 3, 4 en 5 september.

Wereldhavendagen 3, 4 en 5 september 2021

In het eerste weekend van september organiseert Stichting Wereldhavendagen samen met trouwe sponsoren, deelnemers en partners de Wereldhavendagen! Dit jaarlijks terugkerend maritieme evenement in de haven en het centrum van Rotterdam laat bezoekers beleven wat de Rotterdamse haven te bieden heeft.

2021, het jaar waarin hopelijk de Wereldhavendagen weer kan plaatsvinden. We weten dat het nog onzeker is, maar wij zijn vol goede moed aan de slag met de voorbereidingen. Reserveer dus alvast in je agenda: 3, 4 en 5 september 2021.

Drie dagen lang presenteren bedrijven zich tijdens de Wereldhavendagen aan het publiek en is er volop beweging op het water. Er zijn spectaculaire shows en demonstraties op de kade en het water, er kunnen schepen bezichtigd worden en er gaan interessante excursies de haven in. De Wereldhavendagen is voor publiek een mooi dagje uit en voor de deelnemende partners een unieke kans om zich te profileren!

Update over programma en kaartverkoop

Voor bepaalde activiteiten als excursies en rondvaarten zijn tickets noodzakelijk. Deze kan je voorafgaand aan het evenement kopen via onze website. Het programma van het evenement en de mogelijkheid tot het kopen van tickets wordt in de loop van het jaar bekend gemaakt. Volg onze social mediakanalen voor het laatste nieuws!

Deelnemen | Presenteer je bedrijf

Nieuwsgierig naar de hospitality mogelijkheden of heb je interesse om deel te nemen met je bedrijf of organisatie en wil je partner of sponsor worden? Meer informatie vind je hier.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.